Ипотпал

Ипотпал и драконът трета част

Лаптопи

Обяви | Покер | Хранителни добавки

Един невероятен разказ, който ще промени начина ви на живот. Ако не сте пили до сегахранителни добавки, ще почнете. Ако не сте искали досега да си вземете имоти Варна, ще поискате. Ако не сте играли покер досега ще проиграете. И в крайна сметка ще си купите самолетни билети за тайнствения остров, на който се провеждат всички сраженията..

Ето и самия разказ. След дълги месеци на сражения, Хилиф успял да достигне до тайната на четвъртата Мрачна техника. Това била „Пурпурния кръг” – тази техника представлявала пурпурен кръг, който можел да поразява обширни площи. Хилиф се обвил в своята мантия и се затичал към армията на Нико. Той влязъл в нейния център и създал „Пурпурният кръг”... Хиляди войни били избити и Нико разбрал, че за да победи Хилиф трябва да използва хитрост... Зилиф и Хилиф били подчинени, също като мен, на кралството сенките, скрито в скалистите планини на континетна в средата на океана. По времето на Зилиф и Хилиф господар на тези земи е бил прадядото на Динок - Арум. По това време във великата война започнало масовото клане на кралствата и на ятата от дракони. Драконите се биели по между си, нападали хората, които от своя страна започнали да нападат тях и в същото време да се сражават едни с други.

В тази война въпреки великите сили на Хилиф, Безсмъртния легион от Мъглата на Смъртта победил в битката. Хилиф бил убит от стрелец, който се промъкнал, незнайно как, в замъка на Арум и когато Хилиф се прибрал от своята битка без да бъде защитаван от мантията, той бил пронизан от стрела и паднал мъртъв на земята. Това се случило точно в момента на виртуалния сървър - http://vcloud.bg/?cid=19. Виртуалният сървър е онова място където всеки може да качи своя програма. Никой не знаел за тайната на неговата сила и така медальонът, който носел бил подарен като дар от войната на владетелят на Островът в мъглата на смъртта, след като армиите на Арум били разгромени. До ден днешен никой освен мен не може и не знае как да изпозлва този амулет, но аз и моите сънародници няма как да се справим с Безсмъртния легион от Острова. Армиите от Мъглата на Смъртта са прекалено силни и многобройни, и скоро ще победят във втората Велика война.

Аз знам, че въпреки всички наши усилия скоро ще бъдем победени. Тяхната армия е толкова многобройна и могъща, че дори успява да се противопоставя на Крон. Върпреки, че моят господар, не вярва в това, аз съм сигурен, че е въпрос на време те да победят легендарния дракон... „ Сега Ипотпал знаеше истината.... Амулетът, който носеше на врата си – Адамантиевата кожа можеше да предотврати болеста на Шакоку.... Освен това той взимаше и пробиотици за по-добро здраве от Probiotic.bg.Сега обаче нищо не можеше да се направи....

Шакоку щеше да прекара остатъка от живота си болен. Ипотпал не можеше да понесе това. Той се реши и го направи. Отдели Кинира’а и Хаку от Черният пъкъл (може би трябваше да бъде наричан пурпурен заради новата му техника) и даде на своят любим дракон отрова, която действаше безболезнено. Той не можеше да гледа как неговият „брат” Шакоку се мъчи и гърчи всеки ден. Повече грешки обаче нямаше да бъдат допуснати. Ипотпал заповяда да доведат Хаку.

Той събра жреците и магьосниците и те приспаха дракона, като му дадоха малко пробиотици за да не губи от силата си. Пробиотиците взеха от http://probiotic.bg/. Отчупиха четири люспи от гърдите на Хаку и Ипотпал постави вътре в самата плът на Хаку Адамантиевата кожа. Той не искаше да рискува живота на дракона на своя син. Когато Хаку се събуди той беше разкъсван от болка, а Ипотпал Трети се грижеше за раната му.

Драконът не знаеше как е бил ранен, а Ипотпал се постара раните му да заздравеят бързо. Така нямаше шанс на Хаку да се случи същото, което беше сполетяло баща му. Мина още една година и Ипотпал Трети вече беше станал седем годишен. Малкото драконче вече беше усвоило силата на черния огън, но освен това владееше още техники. Диамантените дракони притежаваха специално умение – те можеха да се телепортират и да изненадват свойте противници. Хаку можеше да прави именно това. Той беше съчетал в себе си най-силните черти и техники от двата вида дракони, а скоро след като се появиха черните пламъци се появи и пурпурната стихия. Хаку беше чудовище непознато на света. Неуязвим, управляващ сили на Мрака... Хаку беше оръжие, за което никой не знаеше. Неговите сили се пазеха в дълбока тайна, а тренировките му заедно с Ипотпал Трети се провеждаха по два пъти на ден, шест дни в седмицата... Ипотпал навърши десет години.

Всеки ден той си взимаше дневната доза от пробиотици и се упражняваше върху гаражните врати от Солид - http://solid55.com/bg/products.php?product_id=5. Така с всеки ден той ставаше по-силен и гаражните врати вече не му се опираха повече.

Предстоеше му първото предизвикателство. Той трябваше да се състезава в състезание, също както баща си. Денят наближаваше, а Ипотпал Трети не се притесняваше. Той умееше да изстрелва четири, а не три стрели наведнъж, умееше да следи и предвижда движенията на своите противници, нещо, което беше усъвършенствал и усвоил по време на тренировките си с Хаку. Денят на състезанието дойде... - Нека състезанието да започне – извика Ипотпал Втори. Стартът беше даден и младите принцове, които този път бяха цели шест бяха разпределени по двойки за състезанието по борба. Ипотпал Трети трябваше да се пребори със вторият син на Туник – Казим Втори. За изненада и пълното разочарование на Туник, този път Ипотпал Трети победи Казим Втори за по-малко от минута.

Младият принц беше много по-бърз и по-добре подготвен от баща си, все пак и Ипотпал Втори и Ипотпал Първи се грижеха за неговите тренировки. Второто състезание дойде – Стрелбата с лък беше спечелена отново от Ипотпал Трети. Дойде време да се премерят сили в състезанието за контрол над животните. Вълци, орли, хидри, бехемоти, базилиски и ... разбира се дракони щяха да се борят в състезанието. Този път обаче, вместо да се състезават в една дисциплина. Бяха създадени шест полета за сражения, където състезателите щяха да премерят сили. За всяко от животните беше създадено поле, което да е съобразено с елемента на животното.

И така започна състезанието. Въпреки, че битките бяха тежки, зверовете свирепи и така на татък, Ипотпал Трети вярваше, че може да спечели и това състезание. То беше най-важното от трите и можеше да наклони везните в полза на всеки един от младите принцове. Първата битка беше между Казим Втори и Уарих. - Първи ще се състезават Казим Втори и Уарих. Нека състезанията да започнат. Казим и Уарих ще се състезават пръво на полето на хидрата, после на полето на бехемота. И така двата млади принца се приготвиха. Първо щеше да състезанието на полето на хидрата. Бехемота беше в неизгодно положение.

Той беше скален звяр и нямаше големи шансове във вода. Звярът се приготви. Той сграбчи един огромен камък и го хвърли по първия от десетте кораба, които трябваше да бъдат потопени. Уцели и кораба беше потопен. Бехемота сграбчи втори каменен блок и го запрати към втория кораб. Когато се стигна до третия .... бехемотът пропусна....

Обще взето Уарих и неговият звяр потопиха девет кораба. Казим и хидрата му успяха да потопят всичките десет. Правилата бяха такива, че всеки звяр имаше право на толкова атаки, колкото бяха корабите.

For the better health of the animals in your farm you can use http://vemo-feedadditives.com/. Quality feed additives on correct prices. Марулка е онлайн магазин за фитнес продукти от който можете да закупите на отлични цени креатин. В Марулка има също така и много и различни аминокиселини, които можете да ползвате, а също така и различни протеинови продукти. Само с качествени протеини като тези в можете да постигнете нужните ви резултати. Търсете в Марулка и различните им предложения за Л карнитин на. Л карнитин е изключително важна съставка за по-добрия мастен метаболизъм и за използваните на мазнините за енергия в организма. Ако често ви се налага да пътувате в чужбина, то ще е добре за вас да ползвате най-ниските цени на самолетни билети. Можете да ги намерите в http://mmtravel.bg/

Първата част на романа за Ипотпал e при Иво Станков Ипотпал 2 част Ипотпал 3 част Ипотпал 4 част Ипотпал 5 част Ипотпал 6 част Ипотпал 7 част Ипопал 8 част Ипотпал 9 част